Rólunk

9+

Év tapasztalat

80+

Sikeres projektek

Mi egy digitális termékstúdió vagyunk, világszínvonalú tervezőkből, fejlesztőkből és projektmenedzserekből álló csapattal. 2013 óta digitális termékeket (weboldal, webshop, mobil és web alkalmazás vagy egyedi ERP/CRM rendszer) fejlesztünk ügyfeleink számára akár egy ötletből. Az elmúlt évek tapasztalataiból merítve kialakítottunk egy olyan munkafolyamatot amivel kellően körbejárjuk és megvalósítjuk a digitális terméket úgy hogy az a lehető legsikeresebb legyen.

Ezeket szeretjük használni

Így csináljuk

1. Projekt felmérés

Először minden digitális termék csak egy ötlet, egy vízió. Ebben a fázisban az ötleteket és a kapcsolódó üzleti igényeket, valamint a felhasználói igényeket összegyűjtjük és egy átlátható, részletes dokumentumba foglaljuk össze.

2. Tartalom stratégia / specifikáció

Egy digitális termék egyik legfontosabb része a tartalom, amelyet kommunikálni szeretnénk. Illetve a termék funkcióinak pontos specifikálása.

3. UX tervezés

A UX-tervezés a teljes digitális termék tervezését foglalja magában, ahol nem a megjelenés a legfontosabb, hanem a működés. Itt lehetőségünk van arra, hogy az írott tartalom felhasználásával és a specifikációban meghatározott funkcióknak megfelelően drótváz prototípust hozzunk létre, ahol akár az ügyfél és a célközönség is kipróbálhatja a terméket a saját eszközén.

4. UI tervezés

Az arculathoz igazított megjelenés biztosítja a digitális termék harmóniáját. Ha minden apró részlet azt közvetíti, amit a vízióban megfogalmaztunk, akkor a felhasználó jól fogja érezni magát a digitális termék használata közben.

5. Fejlesztés

Ebben a munkafolyamatban a digitális termék a korábban megálmodott vízió alapján születik meg. Az előző lépések nemcsak a fejlesztőknek adnak biztonságot a pontos specifikáció révén, hanem a projektmenedzserek is egy átlátható ütemtervet készíthetnek, amelyet az ügyféllel együtt hétről hétre áttekintünk. A fejlesztési fázisban mindig a projekt igényeinek megfelelően választjuk ki a technológiákat, és ezeket használjuk a digitális termék architektúrájának megtervezéséhez.

6. Tesztelés

Mielőtt a digitális terméket az egész világ számára elérhetővé tennénk, az egy tesztelési folyamaton megy keresztül. Ebben a folyamatban először házon belül teszteljük és javítjuk, majd a mi segítségünkkel az ügyfél teszteli a digitális terméket az összes érintett felhasználóval.

7. Élesítés / Felhasználók utókövetése

A termék élesítése nemcsak az ügyfél és a célközönsége, hanem számunkra is meghatározó. Ezért ezt előre megtervezett módon, egy előre elkészített forgatókönyv szerint tesszük. Ezután kezdődik a digitális termék életciklusának nyomon követése. Ki és hogyan használja a terméket? Ha az igények kielégítéséhez módosításra van szükség, megtervezzük és megvalósítjuk azt.

Törődünk Önnel

+1 Karbantartás

Minden digitális termék folyamatosan egy szerveren él, és naponta sok felhasználó használja. A szerver és a rajta futó kód folyamatos felügyeletet igényel, így ha szükséges, egy probléma azonnal orvosolható. Ez lehet a szerver frissítése, vagy akár a digitális termékkel kapcsolatos bármilyen javítás vagy frissítés.

Csapatunk

Németh Patrik

Ügyvezető és UX/UI tervező

Pimpli Bence

Vezető fejlesztő

Kravalik Márton

Projektmenedzser

Pimpli Balázs

Senior Full Stack fejlesztő

Csilléri Zoltán

Medior Full Stack fejlesztő

Pap Zoltán

Medior Full Stack fejlesztő